Delfts straatbeeld gekleurd met gerbera’s

De gerbera kleurde het Delftse straatbeeld op zaterdag 20 maart dankzij een verrassende actie. Een rijk gevulde bakfiets vol bloemen reed door de Delftse straten om voorbijgangers te verblijden met verschillende soorten gerbera. Met de boodschap ‘Een gerbera voor jou, omdat jij bijzonder bent’ werden honderden gerbera’s door de stad verspreid om zo een lach op het gezicht van de mensen te toveren. De actie is onderdeel van de grootse aprilcampagne van Coloured by Gerbera: ‘De gerbera verrast altijd’.

Mooi wat gerbera’s doen
Initiatiefnemer Coloured by Gerbera werd zelf ook verrast met de ontroerende reacties die hierop volgden. Bijzonder om te merken hoe een paar mooie woorden én een gerbera een hele stad laten glimlachen. Dit is real life vastgelegd op film. Hier zien we hoe in een drukke Nederlandse stad, waar iedereen op zichzelf gefocust is, een bakfiets vol gerbera’s geluk weet te verspreiden. Met deze video hopen de Nederlandse gerberatelers de hele keten te inspireren.

April is gerberamaand
April is de maand van de gerbera en ook dit jaar kunnen handel, bloemist en consument er niet omheen. De gerberatelers van Coloured by Gerbera laten in april weer van zich horen middels een internationale campagne. De komende weken zullen er verschillende acties plaatsvinden om de gehele keten te verrassen.

Gerberacollectief staat samen sterk
Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven