Eerste paal nieuwe kassencomplex U Grand de grond in

Op 31 maart is de eerste paal geslagen van het gezamenlijke nieuwe kassencomplex van MG Grand en Van Uffelen Flowers. Begin maart zijn de ondernemingen eigenaar geworden van een kavel van bijna 12 hectare aan de Laan van Boekenstijn in de Lier. Op deze kavel wordt een modern kassencomplex van ruim 10 hectare gebouwd.

De locatie ligt midden in het Westland en heeft een bebouwingsgraad van maar liefst 90%.

Yeald heeft de ondernemingen begeleid als aankoopmakelaar. Daarnaast kwam de financiering, die is verstrekt door Rabobank, tot stand onder regie van Yeald.

MG Grand
MG Grand is een modern troschrysantenbedrijf en wordt geleid door Michel en Monique Grootscholten. Het bedrijf is eigenaar van 20 ha glasopstanden (een vestiging in Monster van 11 ha en een locatie in Ridderkerk van 9 ha).

Van Uffelen Flowers
Van Uffelen Flowers is eveneens een modern troschrysantenbedrijf en wordt geleid door Jeffrey, Patrick en Marco van Uffelen. Het bedrijf is eigenaar van 12,5 glasopstanden (een vestiging in Maasland van 7,9 ha en een locatie in Naaldwijk van 4,6 ha).

Beide ondernemingen zijn aangesloten bij telersvereniging Zentoo.

U Grand
De samenwerking is recent geformaliseerd in een joint venture genaamd U Grand. Er is sprake van een breed managementteam, waardoor specialisme (focus) mogelijk is. Operationeel versterken beide bedrijven elkaar en voor de afzet wordt het bedrijf ontzorgd door Zentoo.

Voor meer informatie:
Yeald
Boswoning 4a 2675
DZ Honselersdijk
www.yeald.nl 

U Grand
Laan van Boekestijn 16
2678 NX De Lier


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven