Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse Chrysanten shinen op Russische design beurs

In het weekend van 19 maart was Natasja Mironova van Sobolj bij de ADD Awards, een evenement voor Russische ontwerpers en binnenhuisarchitecten in St. Petersburg. Tijdens dit evenement worden nieuwe ontwikkelingen getoond en prijzen uitgereikt voor ontwerpen in verschillende categorieën. Een mooi podium om ook de meerwaarde van (Nederlandse) bloemen te laten zien.

In samenwerking met Stichting Chryson, de organisatie die zo’n 150 Nederlandse telers en veredelaars van chrysanten vertegenwoordigt, bracht Sobolj Nederlandse chrysanten prominent onder de aandacht van vooraanstaande Russische ontwerpers en binnenhuisarchitecten. In een rondetafelgesprek voor een publiek van 70 mensen legde Sobolj samen met vertegenwoordigers van de bloemenhandel en bloemisten in St. Petersburg uit hoe chrysanten kunnen worden gebruikt bij grote evenementen als beurzen en prijsuitreikingen. In Rusland is dit een tamelijk nieuwe ontwikkeling, die goed aanslaat.

Het podium voor de uitreiking van de prijzen werd door Russische bloemisten met chrysanten aangekleed, de winnaars kregen prachtige chrysantenboeketten en op de beurs was een fotozone ingericht, waar de bezoekers foto’s konden maken van prachtige bloemwerken.

bron: Sobolj

Publicatiedatum: