Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkelformules Dillewijn Zwapak en Alflora verder onder naam Dillewijn Alflora

Sinds 1 januari 2021 is Van Dillewijn Group, het moederbedrijf van Dillewijn Zwapak, eigenaar van Alflora. De beide winkelformules zullen verder gaan onder de naam Dillewijn Alflora.

“Door het samenvoegen van de winkelformules bundelen we de assortimenten en de expertise van beide organisaties. We bieden niet alleen het meest complete assortiment basisartikelen, maar ook wisselend assortiment met eigentijdse collecties voor alle seizoenen, en we willen voorop lopen als het gaat om verduurzaming van het productaanbod”, aldus algemeen directeur Mark de Krosse. “Dillewijn Alflora heeft maar een doel: met ons assortiment de creativiteit van onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.”

Begin april wordt gestart met het ombouwen van de filialen naar de nieuwe Dillewijn Alflora formule. Op een aantal groothandelscentra worden filialen van Dillewijn Zwapak en Alflora samengevoegd. De eerste verbouwing vindt plaats in Eelde (Eurofleur) en naar verwachting zijn eind van het tweede kwartaal de meeste filialen omgebouwd. Tijdens de verbouwingen blijven de filialen geopend.

De webshops van Dillewijn Zwapak en Alflora blijven voorlopig nog naast elkaar bestaan.

Bron: Dillewijn Group

Publicatiedatum: