Florallure bestaat 5 jaar

Tholen - “Vijf jaar geleden hebben we het merk Florallure in het leven geroepen voor het hogere segment klanten, met de bedoeling dat dit hét Dendrobium Nobilé merk zou worden voor de consument. Ondertussen kunnen wij zeggen dat dit gelukt is. Zowel in Nederland als in de rest van Europa en het VK is een trouwe klantenkring ontstaan.”

De Hoog Orchids heeft dus een jubileum te vieren en dit wil men, ondanks de nog steeds geldende strenge maatregelen m.b.t. corona, niet zonder meer voorbij laten gaan. Daarom krijgt enerzijds het merk een make-over, en wordt daarnaast een leuke actie op touw gezet.

Nieuwe uitstraling
In de eerste plaats heeft de potcover een update gekregen in een nieuwe stijl anno 2021. Net als de nieuwe etiketten hebben deze een rustige paperlook uitstraling gekregen en zijn zij gemaakt van gerecycled papier en plastic.

Daarnaast heeft de verpakkingslijn een uitbreiding gekregen in de vorm van een stevige kartonnen tray met een bodem in 3 verschillende maten, te weten een 10 gaats, 6 gaats en een 4 gaats tray. Deze laatste is speciaal toegevoegd voor de bloemisten. De Dendrobium Nobile wordt hierin standaard zonder hoes verpakt, de tray wordt voor (transport)bescherming wel voorzien van een papieren traywikkel met een eveneens papieren sluitsticker.

“Het staat bij ons hoog op de agenda om zoveel mogelijk het plastic zoals de hoezen en trays te vervangen voor een papieren alternatief. Daarom hebben wij een goed passende papieren hoes laten maken en zijn ondertussen voortdurend in gesprek met onze klanten over de best mogelijke oplossingen.”

Een jaar lang gratis Dendrobium Nobile 
Omdat een feestje geven helaas niet tot de mogelijkheden behoort, heeft de kweker een andere manier verzonnen om het jubileum bij zowel zakelijke klanten als de consument niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Van 1 t/m 30 april is elke potcover voorzien van een groene actiesticker met een unieke actiecode. De consument kan deze code invullen op een speciale actiepagina op de website en op die manier kans maken op verschillende prijzen, waaronder o.a. een jaar lang gratis Dendrobium Nobile. De zakelijke klanten worden ook niet vergeten, zij worden via de mail op de hoogte gebracht van de spelregels voor de actie.

Op de website https://dehoogorchids.com/promotions/ en via de social media kanalen Facebook en Social media vindt u meer informatie over de actie.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven