Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Sierwaarde vernieuwde potlisianthus Lisi Lova verdubbeld"

De Potlisianthus van SV.CO, de Lisi Lova, is vanaf vandaag weer verkrijgbaar. De Lisi Lova is in een nieuw jasje gestoken en de sierwaarde is verdubbeld.

De delicatesse uit de koektrommel van SV.CO is verbeterd ten opzichte van vorig jaar. De schoonheid en populariteit van de dubbelbloemige Lisianthus is ons niet onopgemerkt gebleven. Daarom zijn de Lisi Lova's vanaf nu van de dubbelbloemige cultivar 'Julietta'. De Lisi Lova 'Julietta' is een compacte kamerplant, maar door haar weelde aan bloemen heeft ze de uitstraling van een bos bloemen. Naast deze aanpassing is de potcover vervangen door een sierhoes. Dit voorkomt een deel van de verdamping die in de potcover ontstond. De Lisi Lova heeft hierdoor een langere levensduur.

Vanaf deze week tot en met week 34 is de Lisi Lova weer beschikbaar in potmaat 9 en 12 cm. SV.CO voorziet de Lisi Lova altijd van een aqua-pad. Deze geven we mee als vochtbuffer onder de kweekpot. Hierdoor krijgt de Lisi Lova tijdens transport en op de winkelvloer voldoende water, zodat de consument er lang van kan genieten.

Wilt u meer informatie of een monstertray ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopteam via verkoop@svco.nl of 0174-515448.

Publicatiedatum: