Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LG Flowers investeert in drielaagse buffer en boeketlijn

Om het afleveren van hun boeketten efficiënter te maken, hebben gerberakwekerij LG Flowers en WPS het afleverproces samen opnieuw ontworpen.

Vanaf mei zal LG Flowers gebruikmaken van een ‘winkel’ waar hun gerbera’s klaar staan voor afleveren. Dit is een uitbreiding op het bestaande buffer dat nu als voorbuffer wordt gebruikt.


Vlnr Joyce, Maarten en Laurens

Samen naar de toekomst
Beide bedrijven zijn geen onbekende van elkaar. Maarten van der Gaarden, commercieel managers bij WPS: “Wij zijn er trots op dat we dit project met LG Flowers kunnen realiseren en dat we een bijdrage mogen leveren aan hun bedrijfsvoering. Onze systemen zorgen ervoor dat onze klanten toekomstbestendig zijn en dat zij meer tijd voor zichzelf creëren.” 

De ‘winkel’ levert naast arbeidsbesparing meer rust en overzicht door minder handelingen en bewegingen met Deense karren. De winkel bestaat uit een drielaags buffer voor de daghandel en boeketlijn waarbij de fusten met gerbera’s automatisch naar de juiste baan worden verstuurd. Hiermee is er continu inzicht in de beschikbaarheid van de bloemen en kan er met minder inspanning sneller worden gewerkt.

“Werk wordt makkelijker en leuker”
LG Flowers is onlangs uitgebreid met twee hectare. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het bouwen van de nieuwe kas en de verbinding met de bestaande kas. Joyce Lansbergen: “Dankzij automatiseringsoplossingen kunnen we in de loods straks efficiënter werken en maken we het werk voor onze mensen minder intensief en vooral leuker.” 

WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
+31 (0)174 671 371
info@wps.eu
www.wps.eu/nl
Publicatiedatum: