Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop opent nieuwe formule Welkoopvestiging in Naaldwijk

Horticoop opende vandaag haar gloednieuwe Welkoopvestiging aan de Verspycklaan in Naaldwijk. De vestiging was eerder gevestigd in De Lier en is de eerste Welkoopvestiging in de nieuwe Welkoopformule in het westen van het land.

Primeur nieuwe formule
In de nieuwe formule is veel aandacht voor service met diverse aparte servicehoeken, een prominentere rol voor kleding en schoeisel en de toevoeging van meer beleving en inspiratie in de winkel. Maar ook komt er een zelfscan kassa, een softwaremodule om bedrijfskleding te bedrukken en een koffiecorner waarmee de vertrouwde service naar een nog hoger niveau getild wordt. Het nieuwe concept wordt het komende half jaar in vier bestaande Welkoop pilotwinkels getest. Daarna wordt de formule tussen zomer 2021 en zomer 2023 uitgerold over alle Welkoop winkels.

Horticoop en Welkoop
Horticoop is actief in de tuinbouwsector met diverse bedrijven. Eén van deze bedrijven is Welkoop. De Welkoop winkels van Horticoop zijn gevestigd in Noord Scharwoude, Aalsmeer, Roelofarendsveen, Berkel en Rodenrijs, ‘s Gravenzande en nu in Naaldwijk. De 6 Welkoop winkels vormen samen één bedrijfsonderdeel van Horticoop, maar maken onderdeel uit van de landelijk opererende retailformule Welkoop met in totaal 150 fysieke winkels en een online winkel.

Publicatiedatum: