Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16-19 maart 2021:

Presentatie Deens assortiment op Floradania Virtual Trade Fair

Van 16-19 maart zullen 30 Deense telers hun producten presenteren op één platform. Tijdens deze digitale beurs, genaamd Floradania Virtual, kan men inspiratie opdoen, zien wat er verkrijgbaar is en direct contact opnemen met de telers.

Floradania Marketing, die normaal gesproken verantwoordelijk zijn voor de Deense gezamenlijke stand tijdens IPM Essen, kwam met dit idee van een virtuele beurs voor de Deense telers. Hier kun je individuele kwekerijen bezoeken of de nieuwe producten van dit seizoen bekijken. "Het komt vrij goed overeen met de fysieke beurs," zegt de Deense marketingassociatie.

Zoekfuncties
"Als je het druk hebt en je precies weet waar je naar op zoek bent, kun je de ingebouwde zoekfunctie gebruiken om snel telers en verkoopbedrijven op te zoeken met wie je zou willen spreken over producten die je interesse hebben. Je kunt je bezoek richten op datgene wat je wilt zien, bloeiende planten, bladplanten of producten uit een tuincentrum, etc."

Ook heb je de optie om direct te zoeken naar specifieke producten. "Typ bijvoorbeeld 'roos', 'hortensia' of 'orchidee' in het zoekveld, dan krijg je bedrijven te zien die deze specifieke producten leveren. Je krijgt gegarandeerd binnen een oogwenk een overzicht. Tijdens je bezoek kun je ook een digitale wensenlijst maken, die je vervolgens kunt gebruiken om je bezoek op te volgen."

Als iemand de stand van een individuele kwekerij bezoekt, krijgen ze een korte introductie van het bedrijf, die in sommige gevallen wordt aangevuld met een kort filmpje over de kwekerij. "Als je op een van de producten klikt, zie je een uitvergrote afbeelding van de daadwerkelijke plant met alle relevante informatie."

"Er is ook een live chatfunctie, zodat je verduidelijkende vragen kunt stellen en informatie kunt opvragen tijdens je bezoek." Je kunt daarnaast de schermafbeelding via Teams of Zoom delen met je plantleverancier of een teler om een gids te krijgen die je rondleidt.

Na de beurs een platform voor Deense planten
De Floradania Virtual Trade Fair vindt plaats van 16 tot 19 maart 2021, maar is daarna ook beschikbaar als plaats om Deense planten tentoon te stellen.

De Floradania Virtual Trade Fair is te vinden op www.virtualtradefair.dk 

Voor meer informatie:
Floradania
+45 6592 6266 
floradania.dk 

Publicatiedatum: