Interplant Roses presenteert Top 100 Spray Roses Guide

Interplant Roses presenteert haar Top 100 Spray Roses Guide. Het assortiment is de afgelopen jaren steeds groter geworden, een ontwikkeling die gelijk opgaat met een groeiende belangstelling voor de trosroos.

De veredelaar ziet wereldwijd steeds meer vraag naar trosrozen. Dat heeft ook geleid tot meer segmentering, d.w.z. variëteiten afgestemd op de (grote) retail enerzijds en de bloemist en evenementenbranche anderzijds. In de gids zijn nieuwe series als Flow Flowers en Trendsetters opgenomen, zo vertelt directeur Robert Ilsink, alsook een verbreding van de Bombastic familie.

“De afgelopen jaren is de productie van trosrozen wereldwijd sterk gegroeid. Van alle rozenproductie is nu 7 à 8% trosroos, ongeveer een verdubbeling t.o.v. een jaar of 10, 15 terug. De veredeling is in deze groei meegegaan en heeft zich daarom steeds verder toegelegd op het vinden van nieuwe typen en nieuwe vormen.”

Interplant Roses is marktleider op het gebied van de veredeling van trosrozen. Het boek is een vervolg op ‘Ultimate Handbook for spray roses’ en is hier te bestellen. Een preview ziet u hieronder.

Interplant Roses B.V.
www.interplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven