50% coronakorting voor bollenkwekers op licentie track & trace systeem Beam

De eisen rondom tracking en tracing worden steeds strenger. Ook voor MPS en Global Gap moet je de volledige historie van het product kunnen aantonen. Toch gebeurt de registratie van partijen en locaties in de schuur bij de meeste kwekerijen nog op papier, een whiteboard of in Excel.

“Registratie op papier, excel of een whiteboard is een moment-opname", weet Sam Van Gammeren, een van de oprichters van Beam Tracking. "Als er iets is met een partij wil je weten waar het mis is gegaan. Daarnaast wil je niet dat er niet maar één iemand is die precies weet waar alle partijen precies staan in de schuur. Steeds meer bedrijven zien het belang van een goed systeem voor tracking & tracing.”

“Tegelijkertijd zien we dat sommige bloembollenkwekers en -broeiers hard geraakt zijn door de crisis. Bijvoorbeeld de bedrijven die veel exporteren op Duitsland voor de tuincentra. Voor veel bedrijven is investeren in deze tijd een grote stap. Daarom hebben we besloten het eerste jaar 50% korting te bieden op de licentie. Met deze crisis-korting willen we drempel voor bedrijven zo klein mogelijk maken."

De start-up timmert hard aan de weg in de sector en heeft inmiddels 9 klanten, waaronder Nord Lommerse Flower Bulb Group, koel- en preparatiehuis Via Roma en verschillende kwekerijen en broeierijen. 

Sinds 2 jaar is Beam actief in de bloembollensector en ontwikkelt het gebruiksvriendelijke oplossingen voor het digitale tracking & tracing. Door de compleet nieuwe module is het registreren van partijen en locaties net zo makkelijk als op papier, maar blijft de historie bewaard en weet je altijd precies hoeveel voorraad je hebt en waar het staat. Door de focus te leggen op gebruiksgemak kan iedereen ermee werken, ongeacht de leeftijd of taal die je spreekt.

Bedrijven kunnen al starten met enkel een iPad en softwarelicentie. Een labelprinter is optioneel en geen vereiste om te starten met het systeem. Het systeem werkt op PC, iPad of je telefoon. Je werkt op de iPad op de heftruck direct aantallen bij of registreert de kisten of broeibakken die je verplaatst.

De korting geldt tot 31 maart. Bedrijven kunnen via de website een vrijblijvende demo plannen van het systeem.

 

Voor meer informatie:
Beam Tracking BV
T: +31 88 58 000 60 
E: info@beamtracking.com
www.beamtracking.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven