PDI in Afrika: "Lokaal samenwerken altijd mooie belevenis"

In Afrika hebben ze geen gebrek aan zon. Het klimaat is er regelmatig. Daarom zijn er in de kassen daar ook scherminstallaties te vinden. Steeds meer zelfs, ziet men bij PDI. "Mede door de zon zie je steeds meer scherminstallaties komen in Afrika. Het gebruik van schermdoeken zorgt immers voor het besparen van water."

En dat is nu net van groot belang aan het worden. Bijna alle kassen in Afrika zijn foliekassen. Ook in deze kassen is het mogelijk om een goede scherminstallatie te monteren. Zelfs echte verduisteringen worden door PDI geïnstalleerd.

PDI is in Afrika onder andere actief in de volgende landen: Zuid-Afrika, Kenia, Oeganda, Ethiopië en Tunesië. 

Vliegen
Vanuit Holland worden de materialen verscheept naar de bestemming. PDI stuurt een ervaren supervisor naar het project om samen met personeel van de klant de installaties te gaan monteren. Het werken met de mannen en vrouwen is altijd een leuke belevenis, is de ervaring bij PDI. "Bij aanvang hebben ze werkelijk geen idee wat ze moeten gaan doen, laat staan dat ze weten wat een scherminstallatie is. Maar na meestal een dag aan het werk te zijn, vliegen ze al in het rond als ware scherminstallateurs.

En dat vliegen mag je soms wel letterlijk nemen, bij gebrek aan materieel hangen ze soms letterlijk aan de as van de luchting. Het is mooi om te zien dat mensen die elkaars taal niet spreken en uit verschillende culturen komen prima kunnen samenwerken."

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties
www.pdinl.com/nl/ 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven