Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mark Hoogendoorn gestart als Sales Manager bij KUBO

Per 1 november 2020 is Mark Hoogendoorn gestart als Sales Manager bij KUBO Greenhouse Projects. Mark, al meer dan 10 jaar actief in de tuinbouwsector, is binnen KUBO Greenhouse projects primair verantwoordelijk worden voor de Nederlandse markt.

Die markt blijft voor KUBO onverkort een zeer belangrijke afzetmarkt, stelt Czander Dubbeld, manager Sales van KUBO: “Iedere dag helpen wij onze relaties met het maken van keuzes in de manier waarop zij hun glastuinbouwbedrijf willen inrichten en runnen. Dit doen we door het leveren van kwaliteit, het bieden van innovatieve oplossingen en het geven van advies die passen en bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering. Daarnaast staat het nakomen van afspraken en het tijdig opleveren van projecten hoog bij ons in het vaandel."

Mark kan zich hier volledig in vinden. “Het is niet alleen aan ons om een mooi project te bouwen maar ook om te zorgen dat deze projecten een succes worden en dat de klant er alles uithaalt wat erin zit.” Mark heeft als doel om binnen afzienbare tijd 'het gezicht naar buiten' te worden voor KUBO Nederland.

Voor meer informatie:
KUBO Group
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl

Mark Hoogendoorn
mhoogendoorn@kubo.nl 

Publicatiedatum: