Borst Bloembollen introduceert vier noviteiten

Jaarlijks introduceert Borst Bloembollen diverse nieuwe rassen, ook dit voorjaar worden vier exclusieve soorten geïntroduceerd. 

Menno Boots: "Komende weken introduceren we maar liefst drie gefranjerde soorten en één parrot soort. Voordat we een tulp introduceren, is een periode van 10 tot 15 jaar van ontwikkeling verstreken. We zijn daarom altijd erg benieuwd of onze klanten er net zo enthousiast van worden als wij".


Van linksboven mee met de klok: Neglige, Mercure, DeeJay Parrot, San Luiz

Het soort Neglige is bijzonder door de lichte zelfs bijna witte kleur en de roze gefranjerde rand. Met een beetje verbeelding is wel te begrijpen waarom de Neglige naar een verleidelijke nachtjapon vernoemd is. Een tulp is vol van tederheid en zachtheid. Mercure is een donkerroze tulp met een gele rand, een opvallend contrast dat niet onopgemerkt zal blijven wanneer deze tulp op de vaas zal ontluiken. Het derde gefranjerde soort is de donkerpaarse tulp San Luiz. Een tikkeltje mysterieus maar een prachtig nieuw soort dat kracht uitstraalt.

Naast de drie gefranjerde noviteiten wordt een parkietachtige tulp geïntroduceerd met de naam Dee Jay Parrot. Kenmerkend is het swingende effect van vrolijke rode en gele kleuren in de bloem. 

Alle vier de noviteiten zijn komende weken exclusief verkrijgbaar in Decorum uitstraling bij Borst Bloembollen.

bron: Decorum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven