Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zentoo eerste gebruiker Certifeye Wallet Manager

Bekend van een grote variëteit aan chrysanten werkt Zentoo inmiddels vanaf 2007 met de aangesloten kwekers aan de bouw van een kwaliteitsmerk. “Daar hoort certificering bij en helaas ook de administratieve rompslomp die dat met zich meebrengt,” weet Rob van den Broek, kwaliteitsmanager bij Zentoo. In nauwe samenspraak met de mensen van Certifeye werd Zentoo de eerste gebruiker van een zogenaamde Wallet Manager.

“Voor een organisatie als de onze, waarbij nu zo’n 15 kwekers zijn aangesloten, is het ideaal om voor al deze kwekers de behaalde certificaten te beheren en te delen met afnemers”, vertelt Rob. “Organisaties als Zentoo deden ons beseffen dat we iets extra’s nodig hadden” geeft Fred Vahlkamp, één van de initiatiefnemers van Certifeye aan. Kwekers kunnen al gebruik maken van de gratis beschikbare Certifeye Wallet, voor organisaties en telersverenigingen waar meerdere kwekers deel van uitmaken is er nu ook de Wallet Manager. “Wij willen de bijzaken van de hoofdzaak zo eenvoudig mogelijk maken voor iedereen. Hoofdzaak is het belang van kwaliteit, milieu, duurzaamheid en sociale omstandigheden. Bijzaken zijn de administratieve lasten die het beheren en delen van behaalde certificaten met klanten met zich meebrengt.” stelt Fred. Bij Zentoo hebben inmiddels verschillende afnemers connectie gemaakt met de Wallet van de kwekers. “Voor mij weinig werk en de klanten zijn altijd op de hoogte, een mooie ontwikkeling,” besluit Rob.

Voor meer informatie:
Certifeye
E: info@certifeye.com
www.certifeye.com

Publicatiedatum: