Groenprofessionals en -liefhebbers happy met Dendroflora

Onlangs is de nieuwe Dendroflora verschenen, een uitgave van de KVBC en NDV. Het is een jaarboek met een schat aan informatie voor alle groenprofessionals en -liefhebbers. Het bevat beschrijvingen van recent door de KVBC gekeurde en bekroonde cultivars van uiteenlopende plantensoorten in uitgebreide keuringsrapporten. Maar ook artikelen over planten, hun achtergronden en sier- en gebruikswaarde. Zo staan in de nieuwste uitgave artikelen over Fothergilla, Hibiscus syriacus, Physocarpus en Ulmus.

Groene kennis delen
De KVBC heeft als slogan ‘Groene kennis delen’. Dendroflora verschijnt als boekwerk en wordt gratis aan leden van de KVBC toegezonden. Daarnaast zijn artikelen uit voorgaande jaren ook online beschikbaar en voor iedereen te lezen via de bibliotheek van Wageningen University & Research (WUR).

Daar blijkt goed gebruik van gemaakt te worden. Wat cijfers: artikelen uit vorige Dendroflora’s zijn in 2020 maar liefst 50.000 keer bekeken. En er is meer. Twee artikelen stonden in januari van dit jaar in de top 5 van meest gedownloade artikelen op de site van Groen Kennisnet. Dat is niet mis, want in die maand werden in totaal ruim 233.000 artikelen gedownload.

Meer weten over Dendroflora? Ga naar www.dendroflora.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven