te bezoeken t/m 12 maart

Quality Plants Europe organiseert Kerstbeurs 2021

Bij Quality Plants Europe (QPE) begint de kerst alweer vroeg dit jaar. Op de eerste huisbeurs van het jaar presenteren de partnerkwekers De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten samen het nieuwe kerstassortiment voor 2021.

Quality Plants Europe
Quality Plants Europe (QPE) is vanaf 1 januari jl. officieel gelanceerd en speelt in op de grootschalige inkoop in de sierteeltsector. De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten hebben hun krachten gebundeld in Quality Plants Europe om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én productkennis aan te bieden. Door alles te verzorgen, van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct, is QPE een interessante partner voor zowel kweker, exporteurs als retailer.

Huisbeurs kerst 2021
Momenteel wordt op de huisbeurs de uitgebreide kerstpresentatie 2021 gepresenteerd met vertrouwde producten van Hulst Tuinplanten en De Vreede Holland. De locatie van de huisbeurs is aan Albert van ’t Hartweg 22 in Bleiswijk. De beurs is coronaproof en nog tot en met 12 maart 2021 op afspraak (mail naar fairs@qualityplantseurope.nl) te bezoeken.

bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven