Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
te bezoeken t/m 12 maart

Quality Plants Europe organiseert Kerstbeurs 2021

Bij Quality Plants Europe (QPE) begint de kerst alweer vroeg dit jaar. Op de eerste huisbeurs van het jaar presenteren de partnerkwekers De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten samen het nieuwe kerstassortiment voor 2021.

Quality Plants Europe
Quality Plants Europe (QPE) is vanaf 1 januari jl. officieel gelanceerd en speelt in op de grootschalige inkoop in de sierteeltsector. De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten hebben hun krachten gebundeld in Quality Plants Europe om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én productkennis aan te bieden. Door alles te verzorgen, van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct, is QPE een interessante partner voor zowel kweker, exporteurs als retailer.

Huisbeurs kerst 2021
Momenteel wordt op de huisbeurs de uitgebreide kerstpresentatie 2021 gepresenteerd met vertrouwde producten van Hulst Tuinplanten en De Vreede Holland. De locatie van de huisbeurs is aan Albert van ’t Hartweg 22 in Bleiswijk. De beurs is coronaproof en nog tot en met 12 maart 2021 op afspraak (mail naar fairs@qualityplantseurope.nl) te bezoeken.

bron: Pull Position

Publicatiedatum: