Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VEK neemt Reinier Donkersloot aan als directeur bedrijfsadvies

VEK Adviesgroep heeft Reinier Donkersloot aangesteld als directeur bedrijfsadvies. De portfolio van VEK laat een goede groei zien en daarmee was er de behoefte om de kennis en capaciteit op bedrijfseconomisch vlak te vergroten, zo liet men gisteren bij bekendmaking van de aanstelling weten. De groei is mede het resultaat van de aansluiting van VEK Adviesgroep binnen het consortium Atrium Agri. 

“We zien de markt bewegen en de vragen van onze klanten beperken zich niet tot kastechnische en procesmatige vragen, maar steeds vaker komen financiële structuren en nieuwe technieken hierbij kijken. Hierdoor hebben wij besloten extra expertise aan te nemen en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Reinier”, zegt Willem Nat, Managing Director bij VEK. 

Reinier brengt een brede ervaring met zich mee en heeft zich de afgelopen 8 jaar actief ingezet op het gebied van indoor vertical farming. Vanaf 2013 is hij actief geweest bij Signify (Philips) en vervolgens als zelfstandig adviseur. Reinier zal in deze tak van sport VEK ook actief gaan positioneren.

Tevens zal Reinier zich bezighouden met de acquisitie van nieuwe projecten voor VEK Adviesgroep.

Foto: archief GroentenNieuws

Voor meer informatie:
VEK Adviesgroep
www.vek.nl 

Publicatiedatum: