Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9 t/m 11 maart 2021

Virtuele Handelsmissie Sierteelt Turkije

Bent u actief in de sierteelt en wilt u zakendoen met Turkije, bijpraten met reeds bestaande Turkse zakenpartners of op de hoogte worden gebracht van interessante aanbiedingen en noviteiten? Neem dan van 9 tot en met 11 maart 2021 deel aan de eerste virtuele handelsmissie waarbij het Turkse verbond van bloemen- en plantenexporteurs (Turkish Flowers) in samenwerking met de internationale organisatie van sierteeltproducenten AIPH en mediapartner FloraCulture International (FCI) individuele, op maat gesneden B2B meetings organiseert tussen de top van de Turkse bloemen- en planten kwekers/exporteurs en Nederlandse en Duitse bedrijven.  Maak nu alvast kennis met de Turkse deelnemers en reserveer tijdig uw gratis plek op www.turkishflowersb2b.com

Door de geografische ligging op het kruispunt tussen Oost en West is Turkije van oudsher een belangrijke handelspartner voor Nederland en Duitsland, ook als het om bloemen- en plantenhandel gaat. De sierteeltsector geldt als een vitaal onderdeel van de Turkse economie met een geschatte exportwaarde van $106 miljoen in 2020,  een stijging van meer dan $52 miljoen sinds 2010. De belangrijkste markten in Europa zijn Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Waarom Turkije?
Met dit event wil Turkije zich profileren als aanbieder van kwalitatief hoogwaardige bloemen en planten. Het land heeft een groot aantal troeven in handen:  een Mediterraan klimaat, voldoende beschikbare en goede grond, een jonge en toegewijde beroepsbevolking, een sterke ondernemersgeest en een ongekend groot assortiment. Turkse kwekers exporteren snijbloemen, potplanten, perkplanten, bomen, struiken, vaste planten en bloembollen naar alle windstreken en hopen via deze missie nieuwe contacten te leggen in  Nederland en Duitsland of bestaande relaties te verstevigen.

Welke Turkse kwekers/exporteurs nemen deel?
Het Turkse Ministerie van Handel selecteerde elf van de meest vooraanstaande kwekers/exporteurs van Turkije. Onder de deelnemers bevinden zich internationaal opererende boomkwekerijen, importeurs, groothandels, supermarktleveranciers, kwekers van anjers, snijgroen maar ook bijvoorbeeld leveranciers van de zogenaamde Turkse kransen. Op www.turkishflowersb2b.com staat een overzicht met deelnemers.

Voor wie?
Deelname aan het online event is gratis en staat open voor Nederlandse en Duitse sierteeltondernemers in de breedste zin van het woord. Dus voor elke veredelaar, kweker, jonge planten leverancier, exporteur, importeur, hovenier, landschapsarchitect, groothandel, bloemist en tuinbouwtoeleverancier met een interesse in bloemen en planten uit Turkije.

Matchmaking
De Virtuele Handelsmissie Sierteelt Turkije vindt plaats op 9, 10 en 11 maart 2021 en wel van 9 uur s morgens tot zes uur ’s avonds lokale Nederlandse en Duitse tijd. Nederlandse en Duitse kopers geven op de website zelf aan met welke Turkse exporteur ze een meeting (maximaal 30 minuten per bedrijf) willen en op welke dag en dagdeel.

Matchmaking, het samenbrengen van industry professionals en het organiseren van afspraken tussen de deelnemende Turkse, Nederlandse en Duitse bedrijven is het belangrijkste onderdeel  van deze virtuele handelsmissie, waaraan voor Nederlandse en Duitse branchegenoten geen kosten zijn verbonden.

De organisatie is in handen van Turkish Flowers in samenwerking met AIPH en media partner FloraCulture International. Kort voor aanvang van de daadwerkelijke B2B meeting, zorgen zij ervoor dat iedereen op de afgesproken datum en tijd aanwezig is. Uiteraard geven de organisatoren daarna het heft uit handen zodat de deelnemers elkaar in een strikte privé setting kunnen ontmoeten.

De voertaal is Engels en indien nodig staat er een Turks/Nederlandse en Turks/Duitse tolk ter beschikking. Maak hier alvast kennis met de deelnemers en reserveer uw gratis plek op www.turkishflowersb2b.com 

Voor vragen kunt u contact met Ron van der Ploeg ron@floracultureinternational.com of +31 6 404 99 269.

Publicatiedatum: