Nieuw merkconcept voor trendy geluksklaver

Kwekerij Bejafleur introduceert Ikigai Oxalis

Afgelopen week verlieten de eerste Oxalis van Bejafleur de kwekerij in hun nieuwe merkconcept: Ikigai Oxalis.

“De Oxalis is een plant die we door de unieke uitstraling op een nieuwe manier in de markt willen zetten. Ikigai Oxalis is een stukje harmonie, geschonken door de natuur. Ook gezien de huidige tijdsgeest vinden wij dat een mooie gedachte,”, vertelt Roel Beijer, Sales Manager en Product Owner van Ikigai Oxalis. Oxalis wordt ook wel geluksklaver genoemd en kan aan iemand gegeven worden om diegene geluk toe te wensen.

Japanse levenswijze voor geluk
‘Ikigai’ is een omschrijving van geluk, een Japanse benadering van ‘zin geven aan je leven’. Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een Ikigai, iets wat wij zouden kunnen vertalen als ‘een reden van bestaan’.

In week 45 is er al gestart met oppotten en er kan vanaf week 5 worden besteld. In de teelt worden geen beschermingsmiddelen gebruikt, de kweekpot is van PCR-materiaal gemaakt en het etiket wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Voor de consument is de Oxalis te koop in tuicentra en bij de bloemist door heel Europa. Daarnaast is Groeninhuis.nl het online kanaal om deze geluksklavertjes te kopen.

Voor meer informatie:
Bejafleur
www.bejafleur.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven