Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stichting Sport Helpt presenteert nieuwe tulp Heroes

Stichting Sport Helpt heeft een eigen, speciaal voor hun gekweekte tulp met de toepasselijke naam ‘HEROES’. Met de verkoop van deze tulp wordt geld ingezameld voor Stichting Sport Helpt. Stichting Sport Helpt organiseert ontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport.

Stichting Sport Helpt is na de Olympische Spelen van Londen in 2013 opgericht door oud-hockeyinternationals Rogier Hofman en Tim Jenniskens. Stichting Sport Helpt heeft een samenwerking met het NOC NSF en de NVK waardoor zij hun bereik en netwerk binnen de sport en de medische wereld optimaal kunnen benutten. Inmiddels zijn er ruim 350 (Olympische en Paralympische) topsporters bij Stichting Sport Helpt aangesloten.

De tulp
De tulp is gekweekt door Borst Bloembollen. Aanstaande donderdag 4 februari om 11:00 uur wordt de tulp officieel gedoopt door Inge de Bruijn (oud-topzwemster), Manon Flier (oud volleybal international) en Jorrit Croon (hockey international).

Voor iedere verkochte bos komt een vast bedrag ten goede aan Stichting Sport Helpt. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door e.bloom.

Publicatiedatum: