Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

11 februari eerstvolgende online training e-CertNL

Ga je voor het eerst boomkwekerijgewassen en sierteeltproducten buiten de EU exporteren? Vergeet dan niet een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken in e-CertNL. Hoe dat moet leert u in de online training e-CertNL op 11 februari 2021.

Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL. Dit is een overheidssysteem voor het opmaken van onder andere fytosanitaire exportcertificaten en het aanvragen van fytosanitaire exportinspecties.

Door de Brexit krijgen meer bedrijven dan voorheen met e-CertNL te maken. Om bedrijven die voor het eerst gebruik gaan maken van e-CertNL op weg te helpen biedt Naktuinbouw een training e-CertNL (voor applicatie bomen en jonge planten) aan.

Op donderdag 11 februari volgt de eerste online training e-CertNL in 2021. Klik hier om u aan te melden.

Publicatiedatum: