Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

70 jaar wateropslag in de tuinbouw

Al in 1951 onderkende Genap BV het belang van wateropslag in aarden dammen. "In onze eerste vestiging in Westzaan begonnen we met de productie van geprefabriceerde geomembranen die werden gebruikt om regenwater op te vangen op de bekleding van aarden dammen. Het opgevangen regenwater werd vervolgens gebruikt als irrigatiewater voor kassen", zegt Dick van Regteren, directeur van het bedrijf dat dit jaar zijn 70e verjaardag viert.

Vandaag de dag, 70 jaar later, gebruikt Genap nog steeds de methode van het opvangen van regenwater om te helpen bij het kweken van groenten en bloemen wereldwijd. "In de loop der jaren hebben we ons bedrijf uitgebreid met fabrieken in Kenia en India, binnenkort gevolgd door faciliteiten in Noord-Amerika en Canada. Wij geloven sterk in lokale aanwezigheid en het opbouwen van sterke duurzame netwerken over de hele wereld," zegt Dick.

 
Voor meer informatie:
Genap B.V.
+31 (0)314 66 16 44
Goorsestraat 1 7041 GA
‘s-Heerenberg, Nederland
D.vanRegteren@genap.nl 
www.genap.nl 
Publicatiedatum: