Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Con Amore, Kordes Roses

Valentijnsdag: "Hoge verwachtingen voor deze helderrode roos"

Met de ervaringen tot nu toe noemen telers van Con Amore deze nieuwe rode roos van veredelaar Kordes Roses “de meest duurzame rode roos ter wereld”. De Nederlandse Con Amore telers Berg RoseS en Van der Hulst Rozenkwekerijen zijn startklaar voor Valentijnsdag (en vervolgens Vrouwendag) en zij hebben hoge verwachtingen van hun helderrode roos.


Con Amore®

Arie van den Berg: “Het neusje van de zalm van onze Con Amore wordt uitgesorteerd en verkocht onder het Allure label. Dit met behulp van camera’s die de gehele roos beoordelen: de steel op lengte en dikte, de knop op breedte, hoogte, kleur, knopvorm en rijpheid.

Dagelijks veilen we Berg RoseS én Allure Con Amore op Aalsmeer lengte 80-50 cm. Ze worden hier gekocht door trouwe klanten van Berg RoseS die ze in verschillende landen afzetten. De mooie heldere, fluweelrode kleur van de Con Amore is in vele landen populair.”

"Mede door het zeer langzame opengaan van de bloemen in de gekoelde handelsfase is Con Amore een ideale rode roos om mee te werken voor exporteurs en handelaren."

En met de goede presentatie en vaasleven van Con Amore kunnen de bloemisten zich naar hartenlust creatief uitleven (zoals op de foto’s te zien is).


Dus nogmaals, met Valentijnsdag op komst, de hoogste tijd voor Con Amore: “From Kordes, with love”!

Con Amore en andere Kordes-variëteiten zijn te zien in de showkas van Kordes bij Dümmen Orange in De Kwakel.

Voor meer informatie
Kordes Roses
www.kordes-cutroses.com 
Of klik hier voor de directe link naar Con Amore 

Publicatiedatum: