Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flower Expo Ukraine 2021 verplaatst naar 1-3 juni

Flower Expo Ukraine is verplaatst vanwege de aanhoudende onzekerheden met betrekking tot de situatie rondom het coronavirus.

In eerste instantie was de beurs gepland voor 13-15 april, maar de organisatoren zijn van mening dat begin juni betere omstandigheden zullen bieden om de beurs te houden.

In de afgelopen maanden en weken is er positief nieuws geweest met betrekking tot de vaccins en zijn er in veel landen vaccinatie-campagnes gestart. De organisatie verwacht dat omstandigheden op een later moment dit jaar weer voldoende genormaliseerd zullen zijn om een internationale beurs mogelijk te maken.

Hoewel er het afgelopen jaar veel evenementen online hebben plaatsgevonden, is het duidelijk geworden dat zowel deelnemers als bezoekers veel zin hebben om weer deel te nemen aan een fysiek evenement. Daarom hebben de organisatoren besloten om de beurs te verplaatsen naar 1 tot en met 3 juni 2021.

Flower Expo Ukraine vindt plaats in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev.

Voor meer informatie:
Flower Expo Ukraine
www.flowerexpo-ukraine.com 

Publicatiedatum: