Artisan Orchids betrekt medewerkers bij procesverbetering

Medewerkers van orchideeënkwekerij  Artisan Orchids uit Nieuwaal zijn de laatste maanden van 2020 gezamenlijk binnen een projectgroep aan de slag gegaan met het verbeteren en veranderen van diverse processen in het bedrijf.

Er is uitgebreid gediscuteerd over verschillende bedrijfsprocessen en knelpunten op de werkvloer. Denk hierbij aan de communicatie en samenwerking tussen verschillende nationaliteiten en alternatieven voor het ruimtegebrek door snelle groei. Ook een efficiëntere werkwijze in de productie is aan bod gekomen.

Voor een groot aantal van de te verbeteren processen zijn door de projectgroep passende en blijvende oplossingen gevonden. Onlangs is het project op feestelijke wijze afgerond met elkaar.

Ondernemen in crisistijd
Volgens Wilco Verhoeven, eigenaar van Artisan Orchids, is het belangrijk om juist in tijden van crisis niet alleen bezig te zijn met je dagelijkse operatie, maar te blijven focussen op je langetermijnstrategie. En daarom heeft hij zijn medewerkers in projectvorm om ‘hulp’ gevraagd. “Als je in tijden van tegenspoed op zaken vooruit durft te lopen, ben je júist voorbereid op de betere tijden die altijd weer aan zullen breken.” 

Voor meer informatie:
www.artisan-orchids.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven