"Op een aantal zaken moet extra gas worden gegeven"

In een serie portretten stelt Royal FloraHolland de leden van de Ledenraad aan u voor. 

We starten met kwekers die aan de basis stonden van de Ledenraad en die per 31 december 2020 jl alweer afscheid namen als Ledenraadslid.

Deze week is het de beurt aan Wim Koolhaas van De Bromelia Specialist.

"De balans tussen bedrijf en privé moet goed zijn. Binnen de Ledenraad merk ik dat er op een aantal zaken extra gas moet worden gegeven. Die tijd heb ik nu niet. Het is niet eerlijk naar mezelf en anderen om dan te blijven zitten. Daarom treed ik terug als Ledenraadslid. Natuurlijk vind ik het jammer om te stoppen, hoor. Als ik van Aalsmeer naar Naaldwijk rijd, ben ik enorm trots. Dan kom ik langs drie grote bedrijven. Die heb ik mede helpen besturen! Hier gebeurt echt wat. Voor ons Hollanders is het misschien heel normaal. Maar buitenlanders zijn vaak jaloers op hoe wij onze afzetmarkt hebben geregeld."

"De Ledenraad is de afgelopen jaren echt een spreekbuis geworden. De Raad van Commissarissen voelt zich meer gesterkt. Ze krijgen meer informatie vanuit de leden. En de directie kan veel beter klankborden. Met input van alle leden, groot en klein.
Van de Ledenraad verlang ik dat ze het de directie lastig maakt. We moeten er kritisch op blijven dat de verhouding tussen Ledenraad, directie en Raad van Commissarissen goed blijft. Dat we echt samen optrekken. En dat we kritisch blijven op elkaar."

"Leden roep ik op om toch vooral met input te komen. Hou het niet binnen de muren van de kwekerij en krop het zeker niet op. Help de Ledenraad met uw inbreng. Dat hoort bij onze coöperatie."

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven