Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vrijdag 30 april 2021

Innovatiedag Pioenroos bij Van Aert Flowers

Op vrijdag 30 april 2021 wordt door Delphy en vakblad ‘v/d Grond’ gezamenlijk de Innovatiedag Pioenroos georganiseerd. Van Aert Flowers BV uit Breda is het gastbedrijf voor deze dag vol demonstraties en innovatieve objecten.

Van Aert Flowers BV heeft voor deze innovatiedag met verschillende demo’s haar percelen met de teelt van Pioenen ter beschikking gesteld. De komende maanden worden vanuit Delphy diverse onderzoeksobjecten aangelegd. Op de Innovatiedag Pioenroos op 30 april zijn deze en andere innovaties in de Pioenroos te bezoeken en toegelicht door de adviseurs en onderzoekers van Delphy.

Vaste onderdelen op deze dag zijn in ieder geval objecten ter bestrijding en voorkoming van verschillende aaltjessoorten en schimmelziekten, vochthuishouding, bemesting, QMS en (duurzame) bestrijding ziekten en plagen. Ontmoet ook de standhouders op de bedrijvenmarkt en er is de mogelijkheid om uw spuitlicentie te verlengen. Plannen voor een vervolgdag in het najaar zijn er in deze samenwerking voor mechanische onkruidbestrijding, grondbewerking, groenbemesters en bewaring pioenroos.

Voor meer informatie over het deelnemen in de verschillende objecten kunt u contact opnemen met Job Jacobs (M. +31 (0)6 5342 72 33,  J.Jacobs@delphy.nl) of Erwin Buschgens (M. 06 204 252 37, E.Buschgens@delphy.nl).

Publicatiedatum: