Vorige week dinsdag 15 en woensdag 16 december heeft De Ruiter, in lijn met de voorschriften van het RIVM en langs digitale kanalen, een "Exposed" Ecuador gepresenteerd. Het is De Ruiter gelukt zowel nieuwe als komende rozenrassen in diverse snijstadia te importeren uit Ecuador en deze te presenteren aan inkopers, verkopers, uitpakkers en marketeers. 

De opdracht tijdens deze Latin Exposed® 2020 bestond uit het beoordelen van het komende en bestaande assortiment op hun knop, kleur, transport gevoeligheid en commerciële waarde. Ondanks de RIVM regels en het op afstand presenteren, werd het initiatief van De Ruiter breed gedragen vanwege het animo van de doelgroep. Alle tentoongestelde rozen stonden onder code.

De resultaten worden verwerkt en gedeeld met de overige juryleden en onze collega’s uit Ecuador zullen met deze informatie nog beter klanten kunnen voorzien met de meningen uit de markt. De gepresenteerde rassen voldoen allemaal aan de verwachtingen van De Ruiter voor het komende jaar, aldus Örjan Hulshof, International Sales and Marketing manager van De Ruiter. 

De Exposed presentatie geeft De Ruiter de bevestiging dat de veredelaar een toegevoegde waarde is voor zowel de teler als de handel. Door de resultaten van deze Latin Exposed blijkt dat De Ruiter de juiste weg is ingeslagen om de teler te voorzien van de vraag uit de markt.

De deur van 2021 staat open in het nieuwe jaar waar De Ruiter zich op verschillende manieren weer van zich laat horen en vooral laat zien. Ook tijdens Covid-19 heeft De Ruiter zich laten zien in de markt omdat onze rassen het verdienen en zullen dit communiceren met de gehele keten van onze sector.

Voor meer informatie:
Royal De Ruiter
www.deruiter.com