Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Plant B.V. presenteert online verkoopprogramma

Nu veel fysieke winkels gesloten zijn is het nog belangrijker geworden om een online programma gereed te hebben ter ondersteuning van de e-commerce platformen en koppelingen. De afgelopen periode is er door De Jong Plant BV hard gewerkt aan een beeldbank waarin productfoto's, inspiratiemateriaal en informatie is verzameld waar klanten en partners achter een login alles kunnen downloaden voor een compleet en professioneel verkoopprogramma. 

Verpakkingen en varianten 
De afgelopen jaren heeft De Jong Plant B.V. een breed netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. De hortensia is een perfecte plant voor de web-verkoop, zowel in een halfwas variant als eindproduct. 

Om de producten in de vroege levensfase al voldoende verkoopwaarde mee te geven zijn hiervoor verschillende verpakkingsvormen en informatiedragers beschikbaar. De meeste verkoopconcepten waaronder Black Diamonds, Endless Summer, Forever&Ever, Magical Hydrangea en de Music Collection zijn in 2 en 5 liters beschikbaar in het verkoopprogramma. Voor alle varianten qua potmaat en verpakking heeft De Jong Plant hoge resolutie foto's beschikbaar gesteld, in combinatie met exclusieve sfeerbeelden. 

Nieuwe catalogi
De Jong Plant B.V. heeft een jaarrond programma met hortensia's en andere planten waaronder pioenen, lavendel, seringen en prunus. Dit programma wordt verdeeld over de voorjaars- en zomercollectie.

Klik hier voor de catalogus van 2021.

 

Voor meer informatie:
De Jong Plant BV

Alfensvaart 11
2771 NM Boskoop
T 0172 210115
F 0172 404417
E [email protected]
www.dejongplant.nl

Publicatiedatum: