Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HouwenPlant en Coop halen 10.560 euro op voor Rode Kruis

Met de verkoop van speciale Rode Kruis anthuriums hebben supermarktketen Coop en anthuriumkwekerij HouwenPlant een bedrag opgehaald van 10.560 euro voor het Rode Kruis. Handelsbedrijf Van Vliet Potplanten heeft hierin gefaciliteerd. Van elke verkochte anthurium ging een euro naar de Nederlandse hulpverleningsorganisatie om een steentje bij te dragen tijdens de pandemie.


Marco van der Goes en Rick van Deventer van HouwenPlant overhandigen de cheque aan Frank Asser (Corporate Partnerships) van het Rode Kruis.

Het Rode Kruis helpt kwetsbaren tijdens de coronacrisis
De hulpverleners van het Rode Kruis zetten zich in om ervoor te zorgen dat de meest kwetsbaren in onze samenleving de hulp krijgen die ze nodig hebben. Dat kost veel tijd, energie én geld. “Wij zijn erg blij met deze mooie donatie. Als hulpverleningsorganisatie bieden we medische hulp, voedselhulp, onderdak en psychosociale hulp in tijden van crisis. Het geld wordt dan ook ingezet voor hulpverlening voor de mensen die het hard nodig hebben tijdens deze coronacrisis”, aldus Frank Asser van het Rode Kruis.


Raymon van den Heuvel (category manager Coop) en Rick van Deventer (accountmanager HouwenPlant) maken het bedrag bekend voor het Rode Kruis.


De actie-anthuriums zijn te herkennen aan de Rode Kruis-stickers

bron: Houwenplant
www.houwenplant.eu

Publicatiedatum: