Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KUBO bouwt nieuwe kas Beekenkamp in Maasdijk

Vorige week hebben An Beekenkamp en Wouter Kuiper een contract getekend voor het bouwen van een nieuwe kas in Maasdijk. De kas zal gebouwd worden voor de afdeling Breeding Ornamentals van Beekenkamp Plants, onderdeel van de Beekenkamp Group. De Venlo kas krijgt een oppervlakte van 22.180 m2 en zal bestaan uit 28 afdelingen voor de opkweek van stekken.


An Beekenkamp (directeur Beekenkamp Group), Marc Driessen (directeur Beekenkamp Ornamentals) , Eef ter Laak (Senior Technical & Sales Advisor) en Wouter Kuiper (CEO KUBO Group).

KUBO heeft al ruim 75 jaar ervaring met het bouwen van hightech duurzame kassen. De Venlo kas is nog steeds de meest gebouwde glaskas-type ter wereld en inzetbaar voor de teelt van groenten, fruit en bloemen. De Venlo kas heeft door de jaren diverse innovaties ondergaan. Het concept is net als het bekende Ultra-Clima concept voortdurend geoptimaliseerd. Zo is de KUBO Venlo kas uitgerust met een W-dek. Een innovatief rubberprofiel uit eigen fabriek wat spontane ruibreuk tot een minimum reduceert, beter isoleert en lekkage sterk verminderd.

De start van de bouw staat gepland voor begin 2021.

Voor meer informatie:

Beekenkamp Group: Sirekit Mol [email protected]

 

KUBO Group: Nathalie v.d. Ende [email protected]

Publicatiedatum: