Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding schermproductie Ridder in Maasdijk

Als gevolg van de toenemende vraag naar schermdoeken, heeft Ridder de productiecapaciteit op haar locatie in Maasdijk verder uitgebreid. Met de toevoeging van een derde en vierde breimachine aan het machinepark kan Ridder flexibel inspelen op de wensen van kassenbouwers, installateurs en kwekers.

Ridder is sinds 2015 actief met klimaatschermen voor de tuinbouw. Naast nauwe samenwerking met leveranciers en partners in het buitenland, produceert Ridder sinds 2018 ook zelf schermdoeken op haar eigen hoogwaardige productielijn in Maasdijk. Er is veel geïnvesteerd in geavanceerde breimachines en de afgelopen jaren is er veel kennis opgedaan over het complexe productieproces.

Flexibel
Als gevolg van de toenemende vraag is Ridder begin dit jaar begonnen met de uitbreiding van de productie in Maasdijk. Er zijn een derde en vierde breimachine toegevoegd welke inmiddels vol operationeel zijn. De nieuwe breimachines stellen Ridder in staat om snel en flexibel schermdoeken te kunnen leveren aan klanten wereldwijd.  

De productie in Maasdijk focust momenteel op de productie van de Ridder RES 10 energiedoeken. “Twee machines worden gebruikt voor de productie van onze heldere RES 10 FR schermdoeken, de twee nieuwe machines worden ook ingezet voor de productie van onze diffuse RED 10 D FR schermdoeken. Met vier machines zijn we flexibel en kunnen we doeken in verschillende breedtematen breien.”

Innovatie
De miljoeneninvestering in de lokale productie van schermdoeken bevestigt Ridder’s toewijding aan de markt voor klimaatschermen. Niels Lünnemann, managing director Climate Screens bij Ridder: “Steeds meer installateurs, kassenbouwers en kwekers zijn bekend met onze schermoplossingen en hebben ervaring opgedaan met onze unieke service. Hierdoor is er ook steeds meer vraag naar onze producten. De uitbreiding van onze productie in Maasdijk stelt ons in staat om deze vraag te beantwoorden. Daarnaast hebben we onze operationele processen verder geoptimaliseerd, waardoor we in de toekomst nog meer op innovatie en co-creatie kunnen inzetten.”

Voor meer informatie: 
Ridder
www.ridder.com 
[email protected] 

Publicatiedatum: