Marco van Zijverden benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester Gido Oude Kotte van de gemeente Aalsmeer heeft op maandag 14 december 2020 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Marco van Zijverden, CEO bij Dutch Flower Group (DFG).

Marco van Zijverden (CEO Dutch Flower Group), Karen van Zijverden en Gido Oude Kotte (burgemeester van Aalsmeer). (C) Fotomel.nl/Melinda van der Linden 

Hij ontving de onderscheiding behorende bij Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens zijn laatste Raad van Commissarissen vergadering ten kantore van DFG in Aalsmeer. Van Zijverden zal na ruim 20 jaar, per 1 januari 2021, het stokje overdragen aan Jan van Dam, momenteel CCO van de onderneming. Hij zal verbonden blijven aan de onderneming in de rol van voorzitter van de Raad van Advies.

Marco van Zijverden is vijfendertig jaar verbonden geweest met handelsbedrijf OZ Export, dat in 1999 is overgegaan in Dutch Flower Group. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de inmiddels 33 bedrijven onder de paraplu van DFG en het versterken van de glastuinbouw-sector in Nederland en de internationale sierteelt in het bijzonder.

Onder zijn leiding heeft Dutch Flower Group zich tevens ontwikkeld tot koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord onder-nemen. Daarnaast heeft Van Zijverden zich in verschillende functies ingezet voor de samenleving en de sierteeltsector.

bron: DFG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven