Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen fysieke FLORALL-beurs in maart 2021

Er is nog steeds te weinig zekerheid over de COVID-situatie begin maart waardoor de beslissing gevallen is om geen fysieke FLORALL-beurs te organiseren in maart 2021. FLORALL zet verder in op uitbouw van de website en organiseert vanop afstand de FLORALL-awards.

Net als alle evenement- en beursorganisatoren, stond ook FLORALL voor een moeilijke beslissing voor de beurseditie van 2 maart 2021. Begin december besliste het FLORALL-bestuur om de organisatie van een fysieke FLORALL-beurs niet op te starten. De grote onzekerheid die meespeelt over de COVID-situatie begin maart was daarbij doorslaggevend.

Florall-website als platform
Naar aanloop van het voorjaarseizoen wil FLORALL wel haar rol spelen als platform om telers en handelaars met hun assortiment en plantenmateriaal in de kijker te plaatsen. De FLORALL-website blijft het ideale platform om het assortiment van alle standhouders terug te vinden en rechtstreeks contact op te nemen via het contactformulier. Alle standhouders zullen actief aangespoord worden om hun bedrijfspagina op de website naar aanloop van maart actueel te houden en de beschikbare informatie verder uit te bouwen.

Florall-Award
Ondanks er geen fysiek beurs is, zullen er wel FLORALL-awards georganiseerd worden. Telers en handelaars krijgen de mogelijkheid om nieuwigheden in te zenden en net als bij een fysieke beurs zal een jury zich hierover buigen en de winnaars verkiezen.

Hoopvol
Tegelijkertijd kijkt de beursorganisatie hoopvol richting augustus 2021 en hoopt  dan de draad opnieuw op te pikken en een fysieke ontmoetingsplaats te kunnen betekenen voor standhouders als bezoekers. We danken alvast alle betrokkenen voor het begrip en het vertrouwen.

Voor meer info - www.florall.be.

Publicatiedatum: