Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrozone en Verhoeve Milieu Groep intensiveren samenwerking

Verhoeve Milieu Groep en Agrozone BV werken al langer samen, maar recent hebben beide bedrijven besloten nog intensiever samen te gaan werken. Op die manier verwacht Agrozone, dat na de overname door Horticoop in 2017 sterk is gegroeid op het gebied van zuiverings- en ontsmettingsinstallaties in de (glas)tuinbouw- en bollensector, de vraag naar bredere oplossingen en nieuwe ontwikkelingen te kunnen invullen. 

Verhoeve Milieu Groep is een technisch bedrijf dat al 30 jaar actief is in bodem- en wateronderzoek/ behandeling middels diverse technieken en met vestigingen in Nederland en Belgi├ź.

De samenwerking zal de komende tijd verder worden geïntensiveerd op het gebied van know-how, marktpositie en uitwisseling van capaciteit. Hierdoor wordt de slagkracht van beide bedrijven in de verschillende markten vergroot en worden de bedrijven individueel versterkt, zo deelt Agrozone in een persbericht

Voor meer informatie:
Agrozone
www.agrozone.nl
[email protected]

Publicatiedatum: