Decorum organiseert 10e editie van Winter Fair

Telersvereniging Decorum kijkt terug op een naar eigen zeggen succesvolle tiende editie van de Winter Fair bij kwekerij JoGrow. Diverse kwekers presenteerden op 9, 10 en 11 december hun assortiment groene kamerplanten voor een selecte groep genodigden. Naast deze ‘coronaproof’ fysieke beurs, is de Winterfair nu ook digitaal te bezoeken.

John Grootscholten van kwekerij JoGrow: “Het is alweer de tiende keer dat de Winterfair bij ons op de kwekerij georganiseerd werd. Dit jaar verliep weliswaar anders dan anders door de vaste looproute, tijdsloten en overige maatregelen. Toch is het fijn om onze klanten weer eens fysiek te treffen en vooruit te blikken op hopelijk betere tijden in 2021. Zo’n 100 klanten hebben we persoonlijk kunnen treffen, verspreid over 3 dagen. Door de digitale link geven we andere geïnteresseerden ook de mogelijkheid naar het assortiment groene planten te kijken. We kijken graag naar de mogelijkheden, niet de onmogelijkheden.”

bron: Decorum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.