Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een kijkje in het onderdelenmagazijn van Steenks Service

Onderdelen werden vroeger voornamelijk telefonisch en per mail besteld. Het digitaliseringsproces zet door en dat geldt ook voor de vele webshops die ontstaan. Webshops voldoen in een behoefte.

Door die technologische ontwikkelingen in de afgelopen jaren, heeft Steenks Service begin 2019 besloten om zich ook online te positioneren. En zo ontstond hun drietalige webshop. Deze shop is 24/7 open en toegankelijk.

Onderdelen kunnen eenvoudig besteld worden. Sander Zuidgeest, mede-eigenaar van Steenks Service: ”Leveringen worden wereldwijd gedaan en we maken gebruik van een track & trace systeem. Hierdoor wordt het voor klanten gemakkelijker en sneller om een onderdeel te vinden en bestellen.”

Sander: “Wij verkopen onderdelen van alle machines die we in ons verkoop assortiment hebben. Dus tja welke onderdelen hebben we niet, kun je beter vragen. Van borstels voor onze Stefix 135 tot en met  assen en flensrollen voor buisrailwagens. In totaal hebben we meer dan 1.900 verschillende onderdelen op onze webshop staan, waarbij we van deze onderdelen ook veel op voorraad hebben liggen.”

Welk onderdeel is het populairst?
Sander: “Het populairste onderdeel is al jaren de tractie accu voor buisrailwagens en spuitwagens, gevolgd door de buisrailwagen flensrollen. Deze tractie accu gaat dankzij haar sterke constructie bestand lang mee. Zo is deze accu opgebouwd door middel van een buisjesplaattechnologie en heeft hierdoor een hoge capaciteit en een lange levensduur. Omdat wij deze hoge kwaliteitsaccu al een zeer lange tijd leveren, is hij hierdoor erg geliefd onder veel telers.”

De accu is te bestellen via de webshop van Steenks Service. "Momenteel houden wij een actie waarbij u bij het bestellen van deze accu een korting van € 10,- krijgt wanneer u via de webshop bestelt. Deze actie loopt tot 31 december."

 

Voor meer informatie over de webshop:
Steenks Service
www.steenks-service.nl/onderdelen/ 
0174 510 266

Publicatiedatum: