Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Honorair Consul plant 100.000 tulpen in Kiev

De honorair consul van Oekraïne in Nederland Emiel de Sévrèn Jacquet heeft de eerste van 100.000 tulpenbollen geplant op het Maidan plein in Kiev. “Deze gift staat symbool voor de goede relatie tussen Nederland en Oekraïne. Inmiddels is Nederland de grootste investeerder in Oekraïne en groeit de handel tussen de twee landen gestaag,” aldus de Sévrèn Jacquet.

V.l.n.r.. Honorair Consul Emiel de Sévrèn Jacquet en loco burgemeester van Kiev Alexandr Kharchenko plaatsen de eerste tulpenbollen. Foto credits: Consulaat Oekraïne 

De tulpen worden ook geplant om 30 jaar onafhankelijkheid van Oekraïne te vieren. In april 2021, wanneer de tulpen bloeien, zal er een tulpenfestival plaatsvinden in Kiev. In bijzijn van onder andere de burgemeester van Kiev Vitali Klitschko zullen diverse politici, bestuurders en ondernemers uit Oekraïne en Nederland ontvangen worden op het Maidan plein. Het Honorair Consulaat in Amsterdam organiseert in april een handelsmissie naar Kiev.

bron: Honorair consulaat Oekraïne

Publicatiedatum: