Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordelen nieuwe RIE-omgeving Stigas

Stigas heeft een mail gestuurd aan aangesloten telers die gebruik maken van de digitale risico-inventarisatie en evaluatie (RIE) van Stigas. De RIE is namelijk vernieuwd en biedt gebruikers een aantal voordelen.
 
De nieuwe RIE-omgeving heeft een aantal voordelen:

  • Als je in meerdere sectoren actief bent, kun je nu in één RIE al je werkzaamheden kwijt. Je hoeft dus nog maar één RIE te maken, minder vragen in te vullen en je werkt met één inlog;
  • In het dashboard van de RIE vind je een ongevallenregistratie. Dat is een tool waarmee je eenvoudig (bijna) ongevallen kunt registreren en hiervan kunt leren;
  • Er is een module ‘Nevenactiviteiten en multifunctionele landbouw’ toegevoegd. Indien voor jou van toepassing, kun je de volgende thema’s toevoegen aan je RIE: horeca, boerderijwinkel, recreatie, evenementen en agrarische kinderopvang.

Er is een erkende coronachecklist toegevoegd aan de RIE. Hiermee kunnen ondernemers inventariseren en evalueren welke maatregelen zij gaan treffen voor dit nieuwe risico.

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: