Duurzaam transport in de picture bij Verhagen Transport en DFG

Ron Verhagen van Verhagen heeft recent nieuw 10 vrachtwagencombinaties aangeschaft die rijden op LNG. Hiermee realiseert het bedrijf een forse reductie CO2 uitstoot. “Wij rijden met wagens met een lengte van meer dan 25 meter. Als deze maximaal beladen is, bereiken we een reductie aan CO2 uitstoot per vervoerde bloemenkar van maar liefst 35%!” aldus Verhagen. 

Ron Verhagen (Verhagen Transport) en Marco van Zijverden (CEO, Dutch Flower Group) bij de kleurrijke wagen die rijdt op de schone brandstof LNG.

Marco van Zijverden, CEO van Dutch Flower Group, ondersteunt de groene ambities van Verhagen. “Door wagens van Verhagen Transport te voorzien van een kleurrijke boodschap waarin duidelijk wordt gemaakt dat het hier gaat om een gezamenlijk initiatief om transport in de sierteelt duurzamer te maken, brengen we een duidelijke boodschap: voor de consument, vanuit de exporteur én de transporteur.” 

bron: DFG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.