Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"meer slagkracht op gebied van research en development"

Beekenkamp Plants neemt een minderheidsbelang in Schoneveld Breeding

Beekenkamp Plants neemt een minderheidsbelang in Schoneveld Breeding. Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren op het gebied van veredeling, productie en verkoop. Zij zien gezamenlijke kansen in kennisuitwisseling van innovatieve veredelingstechnieken en onderzoek.

Peter van de Pol, eigenaar van Schoneveld Breeding: “Door deze samenwerking ontstaat een kennisuitwisseling en krachtenbundeling die van grote meerwaarde is voor de hele keten.” An Beekenkamp, eigenaar van Beekenkamp Plants, vult aan: “Met deze investering krijgen we toegang tot elkaars kennis en dat biedt b(l)oeiende perspectieven.”

Schoneveld Breeding veredelt en verkoopt wereldwijd zaden en blijft een onafhankelijke leverancier voor alle jonge planten kwekers. Beekenkamp Plants veredelt in stekproducten en produceert jonge planten uit zaad en stek. De huidige samenwerkingen en relaties blijven bestaan. Voor klanten verandert er niets in de toegang tot genetica, teelt- en verkoopondersteuning. Gemaakte afspraken blijven ongewijzigd, evenals de contactpersonen. “Deze samenwerking is vooral bedoeld om meer slagkracht te krijgen op het gebied van research en development”, zegt Marc Driessen, directeur van Beekenkamp Plants Ornamentals. “Met deze stap ontstaat een mooie hybride.”

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
[email protected]
www.beekenkamp.nl


Schoneveld Breeding
Carin Parie
Sluinerweg 15
7384 SC Wilp
www.schoneveld-breeding.com

Publicatiedatum: