Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco Nagtegaal van VDH Company

Verschuiving van groothandel naar retail in Spanje

Tholen - De export van bloemen en planten naar Spanje is redelijk stabiel te noemen, vertelt Marco Nagtegaal van VDH Company. De transporteur heeft zich in het bijzonder toegelegd op koeltransport op het Iberisch schiereiland, met name sierteelt. Wel ziet hij een verschuiving van de groothandel naar de retail, waar de volumes steeds groter worden. Dit proces is door de corona alleen nog maar versterkt.

En op de terugweg? Dan nemen de chauffeurs groenten en fruit mee, of anders snijbloemen van Nederlandse kwekers die in Spanje of Portugal zitten en daar eigen productielocaties hebben vaak om een jaarrond product te hebben, of er eerder mee op de markt te kunnen zijn. In het voorjaar is dit ook veel tuingoed voor bijvoorbeeld Intratuin, Bauhaus, etc.

In onderstaande video vertelt Marco meer over het uitgebreide wagenpark waaronder enkele nieuwe, zuinigere trekkers van Volvo, welke de video maakte.

Voor meer informatie:
VDH Company
Tradeboulevard 2d
Haven 506
4761 RL Zevenbergen
E: [email protected]
www.vdhcompany.com

Publicatiedatum: