Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een vrolijke vrijdag de dertiende voor GGD-teststraatmedewerkers door geluksbloem chrysant

Ruim 3.400 medewerkers hebben afgelopen vrijdag een boeket chrysanten ontvangen als blijk van waardering voor hun harde werk tijdens de coronacrisis.

Vrijdag de dertiende bleek geen pechdag voor GGD teststraatmedewerkers. Ruim 3.400 GGD-medewerkers van de testlocaties in Nederland ontvingen een kleurrijk boeket chrysanten. Dit wordt hen aangeboden door Stichting Chryson, het collectief van de Nederlandse chrysantenkwekers en -veredelaars. Met dit gebaar wil Chryson hen bedanken voor hun onuitputtelijke werk tijdens de coronacrisis. De chauffeurs van Lekkerland en VSDV zorgden voor persoonlijke overhandiging van de boeketten op ruim 100 locaties in Nederland.

Over Stichting Chryson
Stichting Chryson is het samenwerkingsverband tussen de Nederlandse chrysantenkwekers en de veredelaars Armada, Deliflor, Dekker Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec en Royal van Zanten. Samen voeren zij de campagne Just Chrysanthemum. Doel van deze campagne is om door de keten heen te laten zien dat juist de chrysant een bloem is waarmee je  verrassend kunt zijn en succes kunt boeken. Voor meer informatie zie ook: www.justchrys.com

Publicatiedatum: