Daan de Vries nieuwe algemeen directeur MPS Groep

Daan de Vries wordt per 1 december 2020 door het bestuur benoemd tot de nieuwe algemeen directeur (CEO) van de MPS Groep. Hij volgt hiermee Dirk Hogervorst op, die sinds 15 juni jl. werkzaam was als interim-directeur.

De Vries (47 jaar) werkt al meer dan 15 jaar aan duurzame ketens voor landbouw, voedsel en hout en heeft verschillende hogere management- en directieposities bekleed. Hij werkte 12 jaar bij Rainforest Alliance (voorheen UTZ), de laatste jaren in de functie van Directeur Innovatie en Technologie. Hij stond aan de wieg van het UTZ cacaoprogramma, dat is uitgegroeid tot het grootste duurzaamheidprogramma voor cacao wereldwijd. Eerder heeft hij gedurende zijn loopbaan diverse internationale projecten geleid op het gebied van duurzaamheid. Daan de Vries heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en zijn MBA in 2002 aan INSEAD behaald.

“Het is een eer om in het 25e jaar van MPS het roer te mogen overnemen. De organisatie heeft een sterke basis en mooie kansen voor de toekomst. Ik zie ernaar uit om de sierteeltsector goed te leren kennen en kwekers te ondersteunen om duurzame resultaten te boeken.”

Voor meer informatie:
MPS
www.my-mps.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.