Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Danziger's NovemberFest 2020 dit jaar online

NovemberFest, het jaarlijkse evenement van Danziger, markeert de start van het nieuwe seizoen en is een kans voor bedrijven in de sector - telers, detailhandelaren en distributeurs - om de nieuwste genetica en het nieuwe assortiment dat uit de R&D-faciliteiten in Israël komt te ontdekken.

Zoals gewoonlijk biedt dit jaarlijkse evenement klanten en partners van over de hele wereld de mogelijkheid om het assortiment te zien in volle bloei. Ook worden er nieuwe producten voor de komende seizoenen geïntroduceerd. Maar er is één belangrijk verschil. Dit jaar vindt NovemberFest 2020 plaats als virtueel evenement. 


Klik hier om in te schrijven voor de virtuele rondleiding.

"In plaats van dit te zien als vervanging voor het 'echte werk' omarmen we de mogelijkheden die het nieuwe normaal met zich meebrengen en hebben we een meer gepersonaliseerde en aangepaste ervaring gecreëerd voor onze bezoekers wereldwijd. Nu kunnen ze op hun eigen snelheid en in hun eigen tijdzone ons assortiment in bloei ontdekken, evenals prachtige nieuwe variëteiten, door middel van virtuele rondleidingen door onze R&D-faciliteit en kassen. Ze zullen ook de mogelijkheid krijgen om onze mensen een-op-een te leren kennen," zegt Ori Danziger, adjunct-directeur.

Tijdens NovemberFest 2020 zullen bezoekers de mogelijkheid hebben een virtuele rondleiding te volgen door de R&D-faciliteit in Israël en het vaste assortiment en de nieuwe genetica voor 2022 te ontdekken, met 66 nieuwe variëteiten, 3 nieuwe series en één geheel nieuw gewas. Danziger zal onder andere het volgende presenteren:

· CAPELLA™ 
Het paradepaardje van Danziger introduceert "Hello Yellow", de perfecte petunia in een perfecte gele kleur. Capella wordt onder telers snel populairder. Deze innovatieve petunia presteert goed bij vermeerdering, heeft minimale PGR nodig en bloeit vroeg genoeg in elk petuniaprogramma. Capella past prachtig in manden van 12 cm en biedt combinaties die aantrekkelijk zijn in de winkel en lang mooi blijven in huis en in de tuin.


LOLLIES™ Berry Gum

· LOLLIES™
Een nieuwe uniforme Argyranthemum-serie die bestaat uit vijf levendige kleuren die kleur aanbrengen in elke winkeluitstalling of in het huis van de consument. De Lollies-serie wordt aangeboden met een volledig detailhandelspakket, inclusief POP-concept en leuke storytelling.

· HARMONY® COLORFALL™ 
Bent u klaar voor baanbrekende veredeling in Nieuw-Guinea Impatiens? HARMONY COLORFALL™ is de eerste NGI-lijn op de markt, speciaal ontwikkeld voor hangpotten. COLORFAL bevat alle goede eigenschappen van de HARMONY-serie, inclusief grote bloemen en uniforme groei, met de unieke hangende eigenschappen. Deze innovatieve New Guinea-serie werd tijdens het vorige seizoen voor het eerst gepresenteerd en wordt nu uitgebreid met vier nieuwe kleuren die tijdens NovemberFest worden gepresenteerd. Ze zijn perfect voor het toevoegen van kleur en variatie in hangpotten en andere combinaties.

· Dark Matter
Een nieuwe Salvia nemorosa met een unieke, donkerblauw gekleurde bloem, die de hele zomer lang steeds weer opnieuw bloeit.
COLIBRI™ Pink en EYECONIC™ Peach

· COLIBRI™, EYECONIC™ & OMBRE™
Het Calibrachoa-assortiment van Danziger is in de afgelopen drie jaar vernieuwd met de Colibri-serie, die de perfecte compacte maat hebben voor potten van 10-12 cm. Daarnaast zijn er de twee nieuwe series Eyeconic en Ombre. De Colibri-serie is de Calibrachoa voor kleine potten en heeft 20 prachtige kleuren. De Eyeconic-serie heeft een grote bloemenpracht met een oogpatroon en de Ombre-serie is een multikleurtype, met een prachtige mix van verschillende kleuren in elke plant en beperkte hangeigenschappen.

Tijdens het evenement is het lokale team van Danziger in Israël beschikbaar, evenals de wereldwijd teams in Europa, China en Noord-Amerika, om te spreken over de nieuwe genetica, marketing en detailhandelsstrategieën, veredeling, productconcepten en meer via videogesprekken. 

"Elk jaar bieden we gasten een onvergetelijke ervaring door professionele bijeenkomsten te combineren met een feestelijke sfeer. NovemberFest gaat over nieuwe trends en de toekomst en nu maken we gebruik van de beste technologieën om iedereen een ervaring te bieden die gelijk staat aan een fysiek bezoek aan Israël," voegt Ori Danziger toe.

Klik hier om een virtuele rondleiding of afspraak in te plannen: https://bit.ly/3mNupk1 

Publicatiedatum: