Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dertig telers met meer dan 430 rassen present op virtuele winterbeurs in Denemarken

Het Handelscentrum voor Potplanten, (Handelspladsen), dat normaal gesproken vier keer per jaar in Odense (Denemarken) wordt gehouden, is in oktober geannuleerd als gevolg van het coronavirus.

Het zou natuurlijk zonde zijn als de belanghebbenden het kerst- en winteraanbod niet zouden kunnen presenteren. Daarom heeft de sector met behulp van Floradania Marketing een virtueel handelscentrum opgericht, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om het aanbod te bekijken. Het virtuele handelscentrum werd op 29 oktober gelanceerd en biedt een gemakkelijk overzicht van de beschikbare producten en contactinformatie voor de deelnemende producenten.

De tentoonstelling zal worden bijgewoond door 30 telers met meer dan 430 rassen. Peter Larsen-Ledet van Floradania Marketing: "Virtuele tentoonstellingen kunnen het communicatiekanaal van de toekomst worden aangezien het coronavirus niet alleen beperkingen oplegt aan reizen, maar ook aan bijeenkomsten in grotere groepen, zoals we onlangs hebben gezien met de IPM Essen 2021, die net is afgelast. Virtuele tentoonstellingen zijn een alternatieve manier om professionele plantenkopers te inspireren. Toegegeven, je mist het persoonlijke contact, dus je moet proberen de virtuele tentoonstellingen een andere, waardevolle dimensie te geven: bijvoorbeeld door het evenement tot leven te brengen met videogesprekken, de integratie van handelsmodules of virtuele rondleidingen door de kwekerijen. The sky is the limit."

De lente-editie van het Handelscentrum voor Potplanten vindt plaats in maart 2021 en presenteert het lente-assortiment van de sector, dat nog groter is dan het huidige assortiment. De beurs in maart zal plaatsvinden voor zover dat kan volgens de richtlijnen die op dat moment gelden. Echter werken we nu al aan een virtuele versie, die als het ware parallel aan een fysieke versie kan plaatsvinden."

Bezoek het Virtuale Handelscentrum (Handelspladsen) van oktober 2020 hier: Virtuele Handelspladsen 

Voor meer informatie:
Floradania Marketing, Deense tuinbouw
Anne A. Rasmussen
Tel: +45 6592 6266
E-ail: [email protected]
www.floradania.dk 

Publicatiedatum: