DigiFair als alternatief voor fysieke beurs

Plantariumgebouw tijdelijk filmstudio

Eind oktober zijn de eerste drie opnamedagen geweest voor de GRS DigiFair. De primeur is op 18 november tijdens een live uitzending vanuit de studio in het Plantariumgebouw.

GRS DigiFair
Voor de GRS DigiFair zijn een tweetal straatjes met aan weerszijden vier stands opgebouwd waar 48 standhouders steeds in groepjes van acht hun producten voor de camera tonen en aanprijzen. Met elk dagdeel acht stands, zijn in drie dagen tijd alle stands opgenomen. De zes straatjes worden gemonteerd aan een centraal plein en er ontstaat een beursvloer waar de bezoeker een virtuele rondgang kan maken.

Inkoop
De bezoekers van de GRS DigiFair zijn inkopers van tuincentra die zijn aangesloten bij GRS Retail en GroenRijk. Zij worden op deze manier eenvoudig in staat gesteld kennis te nemen van het nieuwste aanbod. Bestellingen kunnen direct worden geplaatst. Waar bij de fysieke beurs slechts twee dagen zijn om in te kopen, blijft de GRS DigiFair drie weken beschikbaar en kan de inkoper op zijn of haar voorkeurstijdstip(pen) van 18 november tot 9 december inkopen doen.

bron: DigiFair


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven