Esudo nieuwste potanthurium van HouwenPlant

HouwenPlant uit Hoek van Holland introduceert deze week Esudo – een nieuwe grootbloemig rode potanthurium. Esudo voor de teler 'een gewenste aanvulling op het huidige assortiment, zowel op het gebied van kleur als toepassing.'


Esudo

De sprekende rode kleur van de bloemen – die in grote aantallen goed verdeeld over de potanthurium aanwezig zijn – geven Esudo een verleidelijk uiterlijk. De raseigenschappen van Esudo scoren goed op het gebied van kleurvastheid, koudetolerantie van 7°C in de transportfase en bladkwaliteit. "Zowel uiterlijk als innerlijk is Esudo dus een garantie voor langdurig genieten en kan er oprecht gesproken worden van een uitblinker in zijn klasse", aldus de telers.

Beschikbaarheid
HouwenPlant kweekt Esudo in potmaat 12 cm. Deze week maakt de handel kennis met Esudo middels een anthuriumarrangement en leuke gadget welke in samenwerking met Anthura zijn ontwikkeld. Per direct is Esudo in potmaat 12 cm in beperkte aantallen beschikbaar.

Familiebedrijf HouwenPlant kweekt ook jaarrond de volgende producten: Miliiana (Euphorbia Milli), Heliconia en Phalaenopsis 6 cm. Daarbij beleverd de teler in diverse uitvoeringen en met de volgende (kwaliteits)merken (Hand-picked, Diamond, Succes, Nature en Couture) tuincentra, bouwmarkten, groothandel, bloemisten en supermarkten conform hun wensen. 

Voor meer informatie:
Houwenplant
info@houwenplant.nl
www.houwenplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.