Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NWO stelt 11 miljoen euro ter beschikking voor 'sleuteltechnologieën'

De call for proposals is gericht op de 'sleuteltechnologieën' beschreven in de Kennis en InnovatieAgenda (KIA) Sleuteltechnologieën. Life Science Technologies is één van deze sleuteltechnologieën. De call roept op tot ontwikkeling van initiatieven over de volle breedte van de KIA. Daarmee versterkt zij de technologische basis van Nederland en stelt ze de topsectoren in staat om maatschappelijke uitdagingen adequaat op te lossen. De uitkomsten van het onderzoek moeten breed toepasbaar zijn en grote impact hebben op de wetenschap en/of de maatschappij.

Financiering
Voor de call is een budget van 11 miljoen euro beschikbaar. Financiering kan worden aangevraagd voor onderzoeksvoorstellen met een totale omvang van minimaal 750.000 euro en maximaal 2.500.000 euro. NWO financiert maximaal 70% van de totale projectomvang, 30% van de financiering wordt ingebracht via cofinanciering. Deze verplichte cofinanciering mag zowel in cash als in kind geleverd worden, waarbij minimaal de helft in cash moet zijn. De totale cofinanciering moet voor de helft van private oorsprong zijn (dus minimaal 15% van totale projectomvang).

Deadlines

  • De deadline voor het aanvragen van de passendheidsverklaring is 10 november 2020, om 14:00:00 CET. Het resultaat van de passendheidsbeoordeling wordt uiterlijk 23 december door NWO gecommuniceerd naar de hoofdaanvrager. Het aanvragen van een passendheidsverklaring is verplicht voor verdere deelname aan de call.
  • De deadline voor het indienen van vooraanmeldingen is 19 januari 2021, om 14:00:00 CET.
  • De deadline voor het indienen van aanvragen is 18 mei 2021, om 14:00:00 CET.

Meer informatie over de call vindt u hier

bron: Plantum

Publicatiedatum: